Rainer Partanen: Eduskuntaan aito stadilainen kulman kundi. Hän tuo oikeutta vainotuille. Rainer on yrittäjä ja AIP-akkukeksijä.

Rainerin panos kansanedustajana eduskunnassa toisi vaurautta Suomelle uuden ajoneuvoteknologian kautta. Uusi AIP-akkukeksintö toisi tuhansia työpaikkoja ja turvallisuutta myös omakotiasukkaille.       

Sähködroni -tehdas pitäisi myös saada Suomeen sekä tietysti AIP-akkutehdas Rainer Partasen pian USA:ssa hyväksyttävän kansainvälisen patentin kautta.

Yrittäjä keksijä, (”Nanne”) Rainer Yngve Partanen synt. 21.12.1939 pyrkii eduskuntaan VKK:n kansanedustajaehdokkaana numerolla 61.

http://www.kata-ana.com

Rainer sopisi mielestään hyvin Ano Turtiaisen yhteistyökumppaniksi eduskuntaan.

Rainer ei pelkää puhua voimakkaasti auktoriteeteille ja tietonsa valtamedian yksipuolisista kirjoituksista ammentaville ns. besserwissereille.

”Ensin on varmistettava faktat – vasta sitten voi lausua asiasta asiantuntijana.”

Käytettävissä olevin keinoin valtamedia pyrkii yhä mustamaalaamaan Rainer Partasen vuosikymmenten elämäntyötä metallialan tukkukaupan ammattilaisena ja keksijänä.

Valtamedia ei kerro, että Rainer Partasen tapauksessa kyse todellisuudessa on oikeusviranomaisten Partaseen kohdistuneista ja vuosikymmenten ajan jatkuneista viranomaisvallan väärinkäytöksistä sekä menettelyvirheistä.

Rainer on 83-vuotiaana saanut kokea ankarat henkilökohtaiset seuraamukset vakavasta markkinatuomioistuimen oikeudenkäyntimenettelyvirheestä. Prosessi sai alkunsa lähes täydellisestä markkinatuomioistuimen väärinymmärryksestä ja viranomaisvallan väärinkäytöksestä. Siitä seurasi valtion mielivallan rangaistusten jatkumo Rainer Partasta kohtaan kaikessa karmeudessaan pitkäaikaisulosottovelallisena.

Tästä välittämättä Rainer jatkoi alumiiniakeksintönsä kehittämistä.

Mahdollisesti jo tänä vuonna Partanen saa US-patentin AIP-Akulle, jonka keksimistä VTT:n ymmärtämätön ”asiantuntija” piti täysin mahdottomana.

”Asiantuntijan” lausunnon perusteella markkinatuomioistuin teki virheellisen tuomion ja teki perusteettomasti Rainerista huijarin, vaikka todellinen huijari on VTT:n ”asiantuntija” ja tuomioistuinlaitos itse. Alumiiniakku on saanut laajaa kiinnostusta maailmanlaajuisesti.

Rainerin elämäntyö yrittäjänä tuhottiin, kuten tapahtui 1990-luvun tarkoitushakuisesti luodun laman seurauksena yli 30-vuoden aikana kymmenilletuhansille muillekin pk-yrittäjille perheineen. Poliittisin perustein pankkien avulla tehty yrittäjien omaisuuden pakkolunastus tuhosi kansainvälisestikin ihaillun Suomen elinvoimaisen pk-sektorin selkärangan. 

Rainerin mielestä eduskuntaan meno on tarpeen, kun sensuuri netissä on Suomessa niin voimakasta, että valtamedian kanssa eriävät kirjoitukset sensuroidaan.

VIRANOMAISKORRUPTIO – MAAN TAPA

Hallinto ja lehdistö ovat pahasti korruptoituneet. Näin ei voi jatkua.

Jumalan voimaa korruptio ja valtamedian väärinkäytökset eivät pääse pakoon.

Äänestäkäämme rehellinen ja kokenut Rainer Partanen VKK-edustaja nro 61 eduskuntaan Helsingistä.

Rainer on Velallisten Tuki ry:n hallituksen jäsen. Hän tietää, että Suomessa tehdään yhä paljon ihmisiin kohdistuvia oikeusmurhia.

Velallisten Tuki ry puolustaa yrittäjien oikeuksia viranomaisvallan väärinkäytöksiä vastaan.

Järkyttävä HS-valtamediassa julkaistu Anneli Auerin tapaus on ainoastaan jäävuoren huippu.

Suomi ei ole Koiviston 6.5.1992 konklaavin ja vuoden 21.10.1993 säästöpankkisopimuksen jälkeen ollut länsimainen oikeusvaltio, vaan sen häpeällinen vastakohta.

Stadilainen kulman kundi Rainer Partanen on oppinut paljon yli 80 vuodessa. Hän haluaa tuoda muutoksen ja poistaa olemassa olevat yrittämisen esteet. Lainsäädäntö on muutettava yrittäjähenkiseksi. Nuorten yrittämisen mahdollisuusuuksia on parannettava.

Rainer on yhteistyökykyinen ja kunnioittaa Suomen perustuslakia. Hän etsii yhteistyömahdollisuuksia samanhenkisten ihmisten kanssa, jotka Rainerin tavoin kunnioittavat perustus- ym. muita lakeja ja joiden moraali on tallella.

Rainer puolustaa erityisesti lapsia ja vanhuksia, heille lain turvaa – ei selittele tosiasioita toiseksi.

Rainer on valtuuttanut oikeuden julkaista tämän artikkelin Velallisten Tuki ry:n sivustolla.

Kokoavasti:

Rainer haluaa perustuslakia kunnioittavan hallituksen, joka ymmärtää, että kansan turva on perustuslain noudattaminen eikä sen vesittäminen. Tavoitteena on oikeusministerin salkku. Rainer Partasen tuomion purku tapahtuu sen jälkeen, kun hän saa kansainvälisen AIP-akkupatentin nerokkaan tehokkaalle menetelmälleen USA:n patenttiviranomaiselta piakkoin. Partanen  kun joutui mielestään jopa rikollisten menettelyvirheitten ja oikeusmurhan uhriksi 2001- 2008 kaikissa oikeuksissa ja vuonna 2009 Helsingin hovioikeudessa. Tiivis seloste on saatavissa; v. 2023 odotettavissa US ja PCT patentti. Olemme saaneet USA:n patenttivirastolta oheisen ilmoituksen siitä, että hakemus on julkaistu 16.12.2021 ja saanut julkaisunumeron 2021/0391592.

Rainerin vaalislogan: ”Oikeus. Myrskyvaroitus. Oikeutta vainotuille.”

 

Kategoriat: Yleinen