Velallisten Tuki ry teki 30.3.2019 historiaa Helsingissä!

ONNISTUIMME TAVOITTEESSA JA TOTEUTUKSESSA ERINOMAISESTI!

Korruptoituneet poliitikot, vero- ja ulosoton viranomaiset, poliisi ja velallisen puolustamiseen auktorisoidut juristit, pankit sekä oikeuslaitoksen virkamiehet uivat ns. samassa akvaariossa, totesi eräs tunnettu lakimies asiakkaalleen tilanteessa, jossa asiakas pyysi nostamaan syytteen  asiakasta kohtaan vakavia virheitä tehnyttä virkamiestä kohtaan.

”VIRANOMAISKORRUPTIO – MAAN TAPA” -mielenosoitus oli ensimmäinen kerta, kun Kansalaistorilla, Helsingin keskustassa ja Eduskuntatalon edessä näkyvästi protestoidaan Suomessa vallitsevaa viranomaisrikollisuutta ja rakenteellista korruptiota vastaan.

Korruptoituneen valtaeliitin ja valtamedian tarkkaan suojellun Pandoran lippaan kansi on avattu.

Ohessa valokuvia Velallisten Tuen järjestämän mielenosoituksen neljästä (4) pakettiautosta, jonka pääteema oli ajankohtainen

VIRANOMAISKORRUPTIO – MAAN TAPA

Tästä linkistä voit katsoa videoidun mielenosoituksen

Ministeri Anne Bernerin sekä Suomen lipuin varustettu presidentin auto lipui Eduskuntatalon edessä Mannerheimintiellä Velallisten Tuki ry:n autokolonnan editse, joten mielenosoituksen teemat ovat Suomen ylimmän poliittisen johdon tiedossa.

Odotamme pikaisia ylimmän valtionjohdon toimenpiteitä.

Irwinin ja Remu & Hurriganesin tahdissa mielenosoituskulkue liikkui poliisisaattueessa reitillä Kansalaistori, Mannerheimintie, Etelä Esplanadi, Kauppatori, Katariinankatu, Senaatintori, Aleksanterinkatu, Mannerheimintie, Eduskuntatalo.

Kulkue sai osakseen pääsääntöisesti positiivisia ja kannustavia kommentteja.

Lauantaina klo 15:00 – 16:00 Helsingin keskustassa tunnin ajan kulkeneen Velallisten Tuki ry:n näyttävän mielenosoituskulkueen näkivät ja kuulivat kaikki keskustassa kulkeneet helsinkiläiset.

Eduskuntatalon edessä oli paikalla noin 100 kuulijaa.

Irwinin ja Remun protestilauluja soitettiin sekä ”Get on”:ia muistutuksena mahdollisuuksia täynnä olevasta 1970-luvusta ja tulevaisuudennäkymistä ennen 1990-luvun poliittisen suunnitelman mukaisesti tehtyä lamaa, jonka aikana kymmenientuhansien kansalaisten omaisuudet ryöstettiin.

Eduskuntatalolla puheenjohtaja, veroasiantuntija Liisa Mariapori ja Työ- ja Elinkeinoministeriön neuvotteleva virkamies, VTT (kansantaloustiede) Pekka Tiainen esittivät vakavia ongelmia mm. tulospalkkaisten vero- ja ulosottovirasto viranomaisten sekä korruptoituneen valtionhallinnon ja oikeuslaitoksen tilasta parannusehdotuksineen.

Tässä Pekka Tiaisen 31.3.2019 kommentit:

”Tulin lauantaina pyörällä. Oli erittäin hienoa nähdä miten suuren työn jokainen oli tehnyt. Tämä oli näyttävintä mitä on ollut korjausten saamiseksi. Tekstit olivat hyvin mietittyjä ja selkeitä ja ytimeen meneviä niin kuin on tällaisessa tärkeä.

Kiitos mahdollisuudesta osallistua. Selvitin kaiuttimen kautta lyhyin lausein muutama asia kerrallaan että asiat jäisivät ohikulkijoiden mieleen kun lisäksi näkivät tekstit autojen kyljissä. Joissain kohdin sanoin myös englanniksi kun oli ulkomaalaisen näköistä väkeä. Poliiseja kiittelin muutaman kerran kulkemisen turvaamisesta ja sujuvuudesta huolehtimisesta. Tarkoituksella, koska puhuvat keskenään ja eteenpäin jolloin on hyvä että poliisille muodostuu myönteinen kuva vaikka tekstit ovat varmaan osaksi sellaisia että herättävät kysymyksiä. Mutta hyvä niin että laittaa ajattelemaan.”

ALLA VALOKUVIA EDUSKUNTATALON ETEEN PYSÄKÖIDYISTÄ AUTOISTA MIELENOSOITUKSEN PÄÄTYTTYÄ

Kategoriat: Yleinen