Hannu L. Suominen

HANNU L. SUOMINEN, toimitusjohtaja, Espoo

Filosofian tohtori, meribiologi
Yrittäjä 40 vuotta

300 tieteellis-teknistä projektia 45 maahan.
Ympäristön suojelun alalta 153 omaa kansainvälistä patenttia

  1. Uudistetaan oikeuslaitos – siirretään päätösvalta tuomareilta kaikista osapuolista riippumattomalle oikeusneuvostolle – kunnioitetaan perustuslakia, turvataan sananvapaus ja poistetaan tiedustelulaki yksilön oikeusturvaa loukkaavana.
  2. Tuetaan yrityksiä ja työllisyyttä – lakkautetaan asiakasrekisterit, verottajan Gen Tax ohjelmisto, tulorekisteri ja ulosottovirastot.
  3. Annetaan metsien kasvaa, tuottaa ja säilyttää hiilinielu – tehdään sellua ja paperia bakteereilla ja lisätään hiilinielua.
  4. Syödään suomalaista luomulähiruokaa; lihaa, maitotuotteita, vihanneksia ja kotimaisia hedelmiä – nostetaan tuottajahinnat ja turvataan puhtaan ravinnon saatavuus, vaaditaan tuontielintarvikkeilta samat laatuvaatimukset kuin suomalaisiltakin.

TÄRKEÄT UUDISTUKSET EUROOPAN UNIONISSA:

  1. Luodaan itsenäisten valtioiden yhtenäinen EU, jossa Britannia, Skotlanti ja yhtenäinen Irlannin Tasavalta voivat olla mukana rakentamassa kestävää kehitystä.
  2. Laajennetaan koululaisten, opiskelijoiden ja tutkijoiden Erasmus vaihto-ohjelmaa osana aktiivista ja kestävää rauhan rakentamista ilman sotilasliittoja.
  3. Suljetaan EU:n ulkorajat muulta kuin työperäiseltä maahanmuutolta, että Puola, Itävalta, Unkari, Kreikka ja Italiakin pysyvät mukana. Sallitaan maahantuloasioissa itsenäisten valtioiden oma päätösvalta.
  4. Muutetaan EU:n maataloustuet tukemaan suoraan suomalaista maataloustuotantoa ohi ylikansallisten ja kansallisten kaupan monopolien. Sallitaan kansalliset maataloustuet ohi EU:n päätösvallan.

Hannu L. Suominen, CV suomeksiLataa

Hannu L. Suominen, CV in EnglishLataa

 

Kategoriat: Yleinen