Historioitsija Jorma Jaakkolan lyhyt 13 min 26 sek videoesitys avaa selkeästi Suomen lähihistoriassa tapahtuneen valtionpetoksen ja suomalaisten velallisten ja kansalaisten karmivan tulevaisuuden EU:n vero-orjana.

Jorman Jaakkolan intressi kotisivujen pitämiseen on kertoa kansalaisille Suomessa vuosina 1992-1994 tapahtuneista valtiopetoksista. Ne kaikki liittyvät Suomen liittämiseen ETA:an, EY:hyn ja EU:hun.  Korkean valtiojohdon päätöksentekoon liittyy myös salaisia asiakirjoja.

Valtiopetos on rikos, joka ei vanhene.  

Valtiopetoksesta seuraa, että valtiosääntöoikeudellisesti Suomi ei ole EU:n jäsen, joten mikään EU-säädöstö ei koske Suomea.

Pyyntö Suomen kansalaisille

Pyydän ystävällisesti Suomen kansalaisten apua, jotta ”Suomessa tehdyt valtiopetokset” -videoni ylittää valtamedian uutiskynnyksen.

Jokaisen Suomen kansalaisen velvollisuus on jakaa tietoa videostani koko kansalle. Näin luodaan painetta valtamedian uutisointiin ja siten Markan hävittämistä koskevan valtiopetoksen käsittelemiseksi valtakunnan oikeudessa.

Katso lyhyt videoni  (kesto 13.26) ”Suomessa tehdyt valtiopetokset”   https://www.youtube.com/watch?v=dYXZeR3TtAk

Videolla näytän dokumenteilla toteen, että vuonna 1994 pääministeri Esko Aho harhautti eduskuntaa salaiseen EU-ministeriryhmän kokouspöytäkirjaan 16/93 20.12.1993 tekaistulla valheellisella EMU-varaumalla. Euro-päätöksenteko eli Hallitusmuodon 72 §:ään kirjoitetusta markasta luopuminen ilman lakia perustui salailuun ja oli pelkkää näytelmää.

Youtuben keskustelussa Jorma Jaakkola antaa videoon lisätietoa.

Videosa Jaakkola kertoo myös toisesta valtiopetoksesta, joka tapahtui ns. Koiviston konklaavissa. Siitä on olemassa toinen videoni, joka katsottavissa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8

Koiviston konklaavista on lisää tietoa Jorma Jaakkolan kotisivulla http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

Kokemäen Jalonojalla 20.8.2021
Salaisen EMU-varaumapöytäkirjaotteen jo 1.12.1999 saaneena
Jorma Jaakkola, Kokemäki
Kokoomuksen jäsen numero 69267
jorma.a.jaakkola(@)gmail.com
044-230 2707

Kategoriat: Yleinen