Keksijä Rainer Partanen (84) on ruotsalaisen Kata Anan Invest AB:n virallisen ja myös sijoittajille suunnatun tiedotteen perusteella saattanut USA:ssa vireille kansainvälisen jatkopatenttihakemuksen tehoakkukeksinnölleen, josta USA:n patenttiviranomaiset vahvistivat tammikuussa 2024 ensimmäisen kansainvälisen patentin. ”Patent 1 granted in January in USA Patent No. 11862766” on ensimmäinen Rainer Partaselle myönnetty virallinen kansainvälinen patentti, vahvistaa Kata Ana Invest AB:n puheenjohtaja Ulf Ramström.

Kansainvälinen uusi jatkopatenttihakemus on edellisen jatkeena saatettu vireille maaliskuussa 2024 sen jälkeen kunRainer Partasen ensimmäinen hyväksytty kansainvälinen US-patenttihakemus on virallisesti vahvistettu tammikuussa 2024.

Ruotsalaisen Kata Ana Investment AB:n puheenjohtajan Ulf Ramströmin julkaisema yhteenveto Partasen keksinnön nykytilasta:

Kata-Ana EXECUTIVE SUMMARY – KATA ANA (2024-04-13)

Keksinnön vahvuutena ovat ”SWT ANALYSIS” tiedotteen mukaan mm. ainutkertainen teknologia, kansainvälisen US-patentin tarjoama suoja.

Mahdollisuutena ovat erittäin laaja maailmanlaajuinen markkina kaikilla teollisuusaloilla ja erittäin kannattava mahdollisuus sijoituksen realisointiin.

Kata Ana Investment AB esittää sijoittajille objektiivisesti keksijän korkea iän riskitekijänä. Keksintö on kuitenkin turvattu jälkipolville siinäkin tapauksessa, jos jotain tapahtuisi keksijälle.

”Patentti myöhästyi yli 20 vuodella, kun valtio varasti rahat ja omaisuudet. Uusia keksintöjä ja sovellutuksia on tulossa. Keksijän on suojeltava omaa keksintöä ja toimittava siten, että varkaat ei voi viedä keksintöä. Toiminta jatkuu ulkomailla.”, toteaa oikeusmurhan kokenut keksijä Rainer Partanen toukokuussa 2024.

 

 

Kategoriat: Yleinen