Katso ja kuuntele maailman johtava, texasilainen sydän- ja munuaistautien asiantuntija, professori, sisätautilääkäri, kardiologi, Dr. Peter McCulloughin suomeksi tekstitetty julkaisu (Rapsodia.fi).
Tohtori McCullough vieraili 11.6.2021 saksalaisen lakimiehen Reiner Fuellmichin haastateltavana kansainvälisen Koronakomitean 56. istunnossa.
 
Tutkiva journalismi, valtamedia, THL, Fimea tai hallitus ovat vaienneet asiasta. Sen vuoksi Suomen kansalaiset eivät tiedä asiasta mitään.
 
Dr. McCullough kertoi, että hän uskoo meidän olevan globaalin bioterrorismi -hyökkäyksen kohteena, jota toteutetaan rokotteiden kautta.

Katso tästä Dr. McCulloughin haastattelu

Tohtori McCullough haastaa läpinäkyvään keskusteluun koronaspesialistit, jotka tähän saakka ovat välttäneet keskustelun ilmeisen perusteettomilla salaliittoteoreetikko- ym. väitteillään.

Johtava sydän- ja munuaistautien asiantuntija, professori, sisätautilääkäri, kardiologi:

1. ”Koronaepidemiassa on kyse maailmanlaajuisesta bioterrorismistä, joka on hallitusjohtoista.”

2. ”He tahtovat neulan jokaiseen käsivarteen”

3. ”Miksi he tekivät rokotteesta niin myrkyllisen?”

4. ”Kyseessä on bioterrorismin vaihe nro 2″

5. ”Kaikki rokotteen tartuntavaikutuksen vähentämisestä esitetty on keksittyä.”

Haastattelun toteutti saksalainen ihmisoikeustaistelija, huippujuristi Reiner Fuellmich.

Texasissa tuhoisa pandemiarokkotusbuumi on pysähdytetty McCulloughin tutkimusten seurauksena.

Suomen hallituksen, THL:n, Fimean ja HUSin korona-asiantuntijoitten oikeustoimikelpoiset lausumat olisivat nyt tarpeen sen selvittämiseksi pitääkö Dr. McCulloughin lausuma myrkyllisistä rokotteista ja bioterrorismista paikkansa.

Pitäisikö Suomen yksipuolisesti pandemiarokotemyönteisen valtamedian viimeistään nyt tehdä sille kuuluvaa työtä ja selvittää kansalaisille läpinäkyvästi pitääkö Dr. McCulloughin väite maailmanlaajuisesta hallitusten toteuttamasta bioterrorismista paikkaansa, kun rokotteen myrkyllisyys on julkistettu maailman johtavan sydän- ja munuaistautien asiantuntijan toimesta?

Pitäisikö Suomen seurata Dr. McCulloughin viitoittamaa tietä ja lopettaa kansalaisia kohtaan kohdistettu ilmeisen tuhoisa rokotepandemia?

 

Kategoriat: Yleinen