Katso tästä Dr. Reiner Fuellmichin 49 min englanninkielinen esitys

Katso tästä lyhennetty Dr. Reiner Fuellmichin englanninkielinen esitys

KORONAVIRUSSKANDAALI ON SAKSAN 1949 JÄLKEISEN AJAN SUURIN HUIJAUS

Dr. Fuellmichin mielestä kysymys on erittäin vakavasta ja maailmanlaajuisesta rikoksesta ihmiskuntaa vastaan ja esittää välittömästi joukkokanteen nostamista tekijöitä kohtaan.

Dr. Fuellmichin tyhjentävästä ja selkeästä esityksestä käy selväksi, että lääketeollisuus on huijauksen suurin hyötyjä. Samat henkilöt ja organisaatiot olivat vuoden 2009 sikainfluenssan alullepanijoita ja vaikuttajia, jotka ovat edelleen ovat Covid 19-pandemian vaikutusten suuria hyötyjiä.

Pandemiahuijauksen tuloksena Saksassa jopa 500.000 – 800.000 pk-yritystä ajautuu konkurssiin, kuten Suomessa samasta syytä on tapahtunut ja tapahtumassa.

Lapin lähes koko matkailuelinkeinosektori on tuhoutumassa, ellei pandemiahuijauksen rajoitteita välittömästi pureta.

Dr. Fuellmichin ulostulo Saksan koronakomitean nimissä antanee perustan Suomen hallitukselle tarkastaa näkemyksiään ilman faktatietoa tehtyjen ja erityisesti heiveröistä maan pk-yrityssektoria tuhoaville koronatoimille.

Analyyttisesti toteutettu video antaa perusteen lopettaa ylimitoitetut ja Suomen taloutta tuhoavat toimenpiteet, josta valtaeliitin tiukassa ohjauksessa toimiva valtamedian tutkiva journalismi edelleen käsittämättömästi vaikenee.

TAUSTATIETOA WHO:N 5.10.2020 KOKOUKSESTA, JOSTA VALTAMEDIA SUOMESSA VAIKENEE

WHO:n tri Michael J. Ryan paljasti 5.10.2020 istunnossa, että heidän näkemyksensä mukaan noin 10% maailman väestöstä olisi saanut Sars-Cov-2-tartunnan. Tämä on heidän ”paras arvionsa” ja valtava kasvu virallisesti tunnustettujen tautitapausten lukumäärään verrattuna (noin 35 miljoonaa).

Katso suomi.valtamedia.org uutislinkki

Tämä vahvistaa jälleen, että virus ei ole niin tappava kuin kaikki ennustivat. Maailman väkiluku on noin 7,8 miljardia ihmistä, mikäli 10% on saanut tartunnan, se on 780 miljoonaa tartuntatapausta.

Sars-Cov-2-infektioiden aiheuttaman maailmanlaajuisen kuolonuhrien määrän ollessa 1 061 539, se on siis karkeasti johtanut vain 0,14% infektiokuolemaan. Aivan kausiluonteisen influenssan kaltainen, niin kuin monet asiantuntijat ovat ennustaneet ympäri maailmaa. 0,14% on yli 24 kertaa pienempi kuin Who:n ”alustava luku” 3,4% maaliskuussa. Tätä lukua käytettiin malleissa, joilla perusteltiin sulkuja ja muita rajoitteita. Itse asiassa, kun otetaan huomioon väitettyjen Covid kuolemien raportointi, IFR (infection fatality ratio) on todennäköisesti jopa alle 0,14%, ja saattaa siis osoittaa Covidin olevan vähemmän vaarallinen kuin kausiflunssa. Mikään valtavirran lehdistö ei ole ottanut tätä tietoa vastaan. Monet ilmoittivat tohtori Ryanin sanoista, mutta he kaikki yrittivät tehdä siitä pelottavan otsikoillaan, levittääkseen enemmän paniikkia. Ilmeisesti he, eivätkä WHO kyenneet tekemään yksinkertaista matematiikkaa, joka osoittaa meille, että tämä on hyvä uutinen. Ja että Covidin epäilijät ovat olleet oikeassa koko ajan.

 

Kategoriat: Yleinen