Tiedotus 9.5.2022 (Lähde: MeKansa)

https://mekansa.fi/suomi-ja-nato/

Suomi ja Nato

Scott Ritter kertoo videossa madon luvut tilanteesta Ukrainassa sekä povaa Suomen tulevaisuutta jos maamme eliitti aikoo liittyä Natoon. Muutamia keskeisiä havaintoja videosta.

Scott Ritter kertoo aluksi koko historiansa Yhdysvaltojen puolustusvoimien palveluksessa sekä asetarkastajana Venäjällä ja Irakissa.

Hän käy läpi Naton syntyhistorian ja kiinnittää erityistä huomiota Naton muuttumiseen puolustusliitosta hyökkäysvoimaksi. Nato on siis aktiivinen kun puhutaan eri maitten saattamisessa kaaokseen ja heidän hallintonsa vaihtamiseen. Ritter myös kiinnittää huomion siihen, että Nato on alkanut tekemään yhteistyötä natsien kanssa. Tämä toteutui ensiksi Ukrainassa ja nyt muuallakin.

Venäjä on kertonut jo vuodesta 2009 alkaen, ettei Naton laajeneminen lähemmäksi heidän rajojaan ole se kehitys, jota he tulevat sietämään. Äänet tästä voimistuivat 2014 kun Ukrainassa vaihdettiin presidentti ”vallankaappauksella”.

Kenraali Makarov kävi Suomessa vuonna 2012 pitäen puheen, josta kopio luettavissa tässä. (linkki pdf). Hän kertoi suoraan, että Suomen ei tule liittyä Natoon. Meitä on varoitettu asiasta useita kertoja.

Scott Ritter lopuksi varoittaa suomalaisia illuusiosta, että meillä olisi jotain mahdollisuuksia Venäjää vastaan sotilaallisesti ja kertoo suoraan sen, että jos olemme naton jäsen he päättävät mitä Suomessa tapahtuu.

Kannattaa kuunnella!!!

Kategoriat: Yleinen