Maailman koronatutkimuksen huippunimet Suomen ensimmäisessä COVID-rokotehaittoja käsittelevässä konferenssissa 9.6.2023

”On aika puhua!” – Mikrobiologian professori, lääkäri Sucharit Bhakdi, ja kuuluisa lakimies sekä kansainvälistä koronatutkimuskomiteaa johtava Reiner Fuellmich saapuvat Suomeen koronarokotehaittakonferenssiin huomenna perjantaina, johon osallistuvat myös suomalaiset koronatutkimuksen huippunimet. Konferenssi järjestetään 9.6.2023 Helsingin Alppilassa ja maailmanluokan tilaisuutta voi seurata suorana LIVE-lähetyksenä.

https://mvlehti.net/2023/06/02/on-aika-puhua-ensimmainen-konferenssi-koronarokotteiden-haitoista-helsingissa-9-6-2023/

On aika puhua – Rokotehaittakonferenssin tavoitteena on saada koronarokotteiden ongelmat julkiseen keskusteluun ja vihdoin apua rokotehaitoista kärsiville. Järjestäjät julkaisivat lehdistötiedotteen viikon kuluttua järjestettävästä konferenssista tänään perjantaina.

Järjestäjien mukaan toisin kuin yleisesti käsitetään, koronarokotteet ovat aiheuttaneet ennätyksellisen määrän vakavia haittavaikutuksia. Maaliskuun 2023 tilaston mukaan FIMEA:an tehdystä 21 039 haittavaikutusilmoituksesta 6 700 eli noin 32 % on vakavia. Tutkimusten mukaan vain murto-osa rokotehaitoista ilmoitetaan rekistereihin (Harvardin tutkimus, 1 %), joten on syytä olettaa ongelman olevan paljon tilastoitua suurempi.

Geeniteknologiaan pohjautuvat nopeasti kehitetyt mRNA-rokotteet ovat myös tuoneet esille täysin uudenlaisia terveyshaittoja. Lääkärit ja potilaat eivät osaa näitä tunnistaa, sillä koulutusta ei ennen Helsingin rokotehaittakonferenssia ole ollut.

Ilmaiseksi katseltavan konferenssin asiantuntijaluennot tarjoavat myös tietoa kasvaneen sairastelun, ylikuolleisuuden ja syntyvyyden laskun mahdollisista yhteyksistä geeniteknologisiin koronarokotteisiin. Vuoden 2022 lopussa rokotehaitoista kärsivät suomalaiset organisoituivat ja muodostivat Y59-vertaistukiryhmän.

Y59 tarkoittaa diagnoosikoodia ”rokotteen tai muun biologisen aineen haittavaikutus”. Koska haitoista kärsivien on ollut hyvin vaikea saada apua, he ovat olleet itse aktiivisia asian suhteen.

Rokotehaittakonferenssin toivotaan havahduttavan kaikki suomalaiset tukemaan hoitojen kehittämistä uuden rokoteteknologian ongelmiin. Paikan päälle ovat tervetulleita kaikki päättäjät, terveysviranomaiset, toimittajat sekä lääkärit. Live-videolähetys konferenssista on ilmainen kaikille suomalaisille. Konferenssi alkaa lehdistötilaisuudella, jatkuu luennoilla ja loppuu laajaan keskustelupaneeliin.

Linkki videoseurantaan julkaistaan tapahtuman: kotisivulla
Yhteydenotot: tukiryhma@y59.info

UMV/UVM, 2.6.2023

 

Kategoriat: Yleinen