Ahon mielestä esteellinen syyttäjä on aiheuttanut 25 vuoden perusteettoman kärsimyksen ja estänyt oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin toteutumisen.

PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN JA VIRANOMAISVALVONTA TARVITAAN!

  • Jopa kymmeniätuhansia Ahon kanssa samankaltaisia ”viranomaismafian” uhreja löytyy Suomesta siksi, kun viranomaisvalvontaa ei Suomessa ole. Suurin osa ei jaksa taistella oikeuksiensa puolesta. Euroopan ihmisoikeussopimusten ja Perustuslain noudattamatta jättäminen ei huoleta viranomaisia, kun viraltapano ja henkilökohtainen vahingonkorvausvelvollisuus ei uhkaa missään tilanteessa.
  • Kansantalouden tärkeä selkäranka, vielä 1980-90 kukoistanut pk-yrityssektori, on Suomessa tuhottu poliittisin päämäärin ohjattujen tulos/tavoitepalkkaisten viranomaisrikollisten toimesta. Viranomaismielivallan raamitus tehtiin 6.5.1992 presidentinlinnassa politisoituneen oikeuslaitoksen ylimmän johdon läsnä ollessa. 
  • Perustuslakituomioistuin tai totuuskomissio tarvittaisiin mielivallan kohteiksi joutuneiden yrittäjien turvaksi, sillä muuten ei Suomen talouden tuhon syöksykierrettä saada pysäytettyä.
  • Erkki Ahon järkyttävä kohtalo on dokumentoitu ao. blogisivustolla.
  • Miksi Suomi jatkaa kansantalouden tuhon tietä eikä tee toimenpiteitä katastrofalisen tilan oikaisemiseksi?

Tässä linkki Erkki Ahon blogisivustolle

”Minulle on aiheutettu syyttäjän Heiskarin rikollisella toiminnalla neljä konkurssia, yksi 75 päivän ehdoton vankeustuomio sekä 7 kunnianloukkaustuomiota, kun syyttäjä peitteli näillä rikoksilla omaan rikoksista toimintaansa. Olen joutunut useita kertoja laittomasti pidätetyksi ja olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Euroopan Unionilta ja Bulgarian presidentiltä Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni, maineeni ja avioliittoni on rikottu Suomen valtion toimesta ja olen sairastunut syöpään sekä valtavaan stressiin ja sen seurauksena verenpainetautiin, jota Suomessa 11 lääkäriä on tutkinut, mutta ei ole löytänyt ratkaisua.

Bulgariassa löytyi lääkäri, joka löysi ratkaisun ja lääkkeet verenpainetautiin. Valitettavasti stressi ja korkea verenpaine johtivat siihen, että elimistöni on melkein tuhottu. Olen joutunut korkean verenpaineen takia menemään Suomessa useasti ambulanssilla sairaalaan Oulaskankaalle Oulaisten sairaalaan ja Kokkolan keskussairaalaan. Korkeimmillaan verenpaine on ollut 252/140, kun ihanne verenpaine on 130/80. Kahden sydäntautilääkärin mukaan olen ollut kuoleman vaarassa. Myös laittoman pidätyksen aikana minut vietiin putkasta Oulaskankaan sairaalaan korkean verenpaineeni takia. Kysymyksessä on ihmisoikeusrikos kidutus sekä myös monen muun ihmisoikeusrikoksen tunnusmerkistö täyttyy. Kidutus on alkanut 11.5.1996 ja on jatkunut tähän paivään saakka. Asia ei siis ole mitenkään vanhentunut. Lisäksi ulosotto on voimassa, mikä pitää rikokset avoinna. Lisäksi asiat ovat olleet koko ajan keskeytyksettä vireillä joten ne eivät siitäkään syystä ole vanhentuneet. Lisäksi valtiopetos pitää rikokset avoimena. PR-talojen markkinoilta poistaminen liittyy kiinteästi SSP-sopimuksessa ja valtiopetoksessa sovittuihin asioihin. On huomattava, että valmiuslaki eikä poikkeuslakeja ollut silloin voimassa joten Suomen valtion toiminta on kiistattoman rikollista. Olen valmis esittelemään käräjäoikeudessa koko aineistoni, jos käräjäoikeus katsoo sen tarpeelliseksi.

Keskeiset rikokset asioissa ovat:

1. syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisyys, koska hän kaupanvahvistajana ei voi toimia syyttäjänä kauppakirjoista käytävissä oikeudenkäynneissä.

Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä asioissani 20 vuotta ja hän on estänyt kaikki rikostutkinnat asioissani ja poliisi on tehnyt tutkimatta jättämispäätökset.

2. entisen asianajaja , nykyisen varatuomarin ja rikoksistaan vankeustuomion saaneen Asko Keräsen tunnustus, että on jättänyt valituksen tekemättä asiassa, jossa konkurssi oli laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla. Keränen on tunnustanut muissa kin asioissa rikollisen toimintansa, josta sai ehdottoman vankeustuomion.

Syyttäjä Heiskari oli Keräsen kaveri.

3. varatuomari Paavo M. Petäjän tunnustus, ettei hänellä ollut toimeksiantoja konkurssiasiassa, silti hän oli antanut väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle.

4. kysymyksessä on ihmisoikeusrikos ja kidutus, kun en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen.”

Lähde: Erkki Ahon blogisivusto 26.3.2020

 

 

 

Kategoriat: Yleinen