Ekonomi, yrittäjä Jukka Davidsson järjesti Helsingissä 23.4.2019 infotilaisuuden, jossa hän kertoi Suomessa vallitsevasta vakavasta hallinnon ongelmasta, johon tarvitaan pikainen muutos.

Suomessa on pitkään jatkunut konfliktitilanne, josta valtamedia ei kirjoita jonka olemassaolon viranomaishallinto ja poliittinen johto systemaattisesti pyrkivät salaamaan kansalaisilta.

Isänmaalliset ja kansallismieliset Suomen kansalaiset kokevat Suomen valtaapitävän nykyhallinnon toimet jopa rikollisina ja mm. Rooman sopimuksen vastaisina.

Valtaapitävät ja globalistisesti toimivat hallinnon virkamiehet pyrkivät estämään kansalaisvastarinnan häiritsemällä rauhanomaiseen ja parlamentaariseen muutokseen tähtääviä toimenpiteitä, kuten esimerkiksi etukäteen ilmoitettuja lähetyksiä.

Katso tästä Jukka Davidssonin 23.4.2019 infotilaisuuden video

Voit osallistua 14.5.2019 klo 13:00 – 14:30 järjestettävään TOTUUDESTA MUUTOKSEEN -webinaariin, josta tiedotetaan tarkemmin erikseen ja lähettää Jukka Davidssonille sähköpostia jukkad57@gmail.com -osoitteeseen asioista, jotka mielestäsi on syytä huomioida TOTUUDESTA MUUTOKSEEN -seminaarissa.

 

 

Kategoriat: Yleinen