• Mitkä ovat Korona-pandemian ja suunniteltujen massarokotusten todelliset taustat?
  • Onko koronaviruksen nimissä suunniteltujen massarokotusten todellinen tarkoitus tehdä ihmisten mikrosirutus, jotta yksittäisten ihmisten kontrollointi saadaan maailmanlaajuisen kontrollijärjestelmän haltuun osana 1992 aloitettua YK:n Agenda 21:n kansallisvaltioiden alasajo-operaatiota?

”Dr. Judy Mikovitsin youtubesta valtaapitävien sensuurin ”oikeuksin” poistetusta London Realin 8.5.2020 Brian Rosén haastatteluvideosta ilmenee, miten Korona-pandemia on valtava peiteoperaatio ja siten rikos ihmisyyttä vastaan. WHO ja muut terveysjärjestöt ovat tienanneet tällä Kokona-pandemialla satoja miljardeja lyhyessä ajassa.  Mikäli keskeneräiset rokotteet otettaisiin käyttöön nyt, niin pelkästään Amerikassa kuolisi 50 miljoonaa ihmistä tämän kehitteillä olevan rokotteen seurauksena. Kaikkialla maailmassa on nyt rikottu yksilön vapautta perustuslain vastaisilla määräyksillä. Meidän tulee siis kaikkien vaatia, että viranomaiset noudattavat perustuslakia. Päättäjät peittelevät rikoksiaan.  

Tavoitteena on koko maailman mikrosiruttaminen ja rokottaminen ilman vastuuta siitä, että jos rokote aiheuttaa vahinkoja ja henkilön kuoleman, niin kukaan ei korvaa mitään, kun kaikki on näin etukäteen suunniteltu. Mikrosirun avulla jokaista meistä pystytään seuraamaan koko ajan.

Tätäkö me suomalaiset oikeasti haluamme?

Olla orjina omassa maassamme ja samaan aikaan toiset havittelevat maailman herruutta ja rahastavat sumeilematta meitä kaikkia”,

kysyy Velallisten Tuki ry:n puheenjohtaja Liisa Mariapori.

London Realin Dr. Judy Mikovitsin haastatteluvideo on ns. bannattu youtubesta.

Katso miksi Dr. Judy Mikovitsin Korona-virus – ym. kriittisiä videoita ei julkaista valtamediassa

Kuuntele arvio, miksi Dr. Judy Mikovitsin videot on poistettu youtubesta ja valtamedian lähteistä   

”Näin toteutetaan YK:n Agenda 21 ja sitä on toteutettu jo vuodesta 1992 lähtien”, arvioi Mariapori.

Klikkaa ”> Sample” -kohdasta ja kuuntele englanninkielinen Dr. Judy Mikovitsin ja Kent Mickenlivelyn ”Plague of Corruption”-kirjauutuuden esittely

Tässä faktatietoa YK:n Agenda 21:sta: Wikipedian tietoa YK:n Agenda 21:sta

 

 

Kategoriat: Yleinen