KUTSU AATE- TAI PUOLUEKANNASTA RIIPPUMATTOMAN YHDISTYKSEN ”MAAN TAPA” -MIELENOSOITUKSEEN

Velallisten Tuki ry järjestää lauantaina 30.3.2019 klo 14:00 – 17:30 puoluepoliittisesti sitoutumattoman mielenosoituksen, joka on  poliittinen vastalause Suomen hallituksen ja korruptoituneen valtaeliitin (valtionhallinto, pankit, perintäyhtiöt ja poliitikot) toimesta 1990-luvun laman uhreja, pitkäaikaisvelallisia, vähäosaisia ja yrittäjiä kohtaan tehtyihin vakaviin Pariisin rauhansopimuksen, EU:n ja Suomen Perustuslain ja Euroopan ihmisoikeussopimuksen  vastaisiin ihmisoikeusrikkomuksiin, joiden kohteeksi koko Suomen kansa ja erityisesti pk-sektori on joutunut.

Tässä mielenosoituksessa painopiste on velallisten oikeusturvaongelmissa koskien verotusta, perintää, ulosottoa ja oikeuslaitosta.

TERVETULOA!

  • Kokoontuminen Kansalaistorilla lauantaina 30.3.2019 klo 14:00, mielenosoituskulkue lähtee liikkeelle klo 15:00 reitille Mannerheimintie – Etelä Esplanadi – Kauppatori – Katariinankatu – Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eduskuntatalo
  • Eduskuntatalon edessä mukavissa tunnelmissa musiikkia a´la Irwin ja Remu & Hurriganes, puheenvuoroja ja iskulauseita aihepiireittäin
  • Lyhyitä puheenvuoroja perusteluineen pikaisista muutostarpeista ja tietysti iskulauseita MAAN TAVAN muuttamiseksi
  • Mielenosoitus päättyy klo 17:30

Ota keltainen liivi tai takki (jos on) mukaan!

HUOM! Epäjärjestystä, anarkiaa tai rasismia tavoittelevat henkilöt eivät tue Velallisten Tuen arvoja ja eivät ole tervetulleita pikaista parlamentaarista muutosta MAAN TAPAAN tavoittelevaan, poliisin ohjauksessa Kansalaistorilta lähtevään mielenosoituskulkueeseen.

Liikuntarajoitteiset voivat suoraan oikaista Kansalaistorilta Eduskuntatalolle, jonne kulkue saapuu klo 16:10 aikoihin. Kulkue (4 pakettiautoa) äänentoistolaitteineen ja ihmiset pysähtyvät Eduskuntatalon Kansallismuseon puolelle.

Musiikkia, puheita, iskulauseita ja mukavaa tunnelmaa on tiedossa.

Tule mukaan nauttimaan kevätpäivästä ja vaatimaan muutosta MAAN TAPAAN!

TALTIOITU YOUTUBE-VIDEOINTI: Jos et pääse paikalle, voit seurata tapahtumia 30.3.2019 klo 14:00 – 17:30 oheisesta linkistä:

https://www.youtube.com/channel/UCm1OZ5cQwmKrH9_ynt2tB0w?view_as=subscriber

Klikkaa tästä katsoaksesi LIVE streamia

 

Suomi on muuttunut vapaasta ja itsenäisestä maasta läpikorruptoituneeksi valtioksi, jossa valtaapitävät pankit ja virkamiehet systemaattisesti ovat ryöstäneet yrittävien ja työtätekevien ihmisten omaisuudet selkärangattomien poliitikkojen avulla.

On syntynyt korruptoitunut ja Euroopan ja Suomen Perustuslakien vastainen MAAN TAPA, johon on saatava muutos tulevissa eduskuntavaaleissa.

Oikeuslaitos on vajonnut kansainvälisessä vertailussa Mongolian ja Senegalin tasolle.

”Missä on Suomen tutkiva journalismi?”, päivitteli emeritusprofessori Matti Virén 14.2.2019 Eduskunnassa.

Tässä esimakua protestimusiikista

POLIITTISESTI TOTEUTETUN 1990-LUVUN LAMAN ANKARAT SEURAUKSET

Järjestelmällinen yksityishenkilöiden, yrittäjien ja pk-yritysten omaisuuksien ryöstö toteutettiin sosialistisen presidentin 1980/90-luvun suunnitelman, pankkien, vero- ja ulosottoviraston, oikeuslaitoksen ja korruptoituneen poliittisen valtakoneiston yhteisprojektina.

Kymmenientuhansien yrittäjien ja työtätekävien elämäntyöt ja omaisuudet ryöstettiin systemaattisella toteutuksella. Vielä elossaolevien lamayrittäjien ulosottovelkomisperusteinen kärsimysnäytelmä jatkuu jopa toisessa tai kolmannessa sukupolvessa.

1990-luvun laman seurauksissa on kaatunut enemmän suomalaisia kuin talvi- ja jatkosodissa yhteensä.

Taustatietoa 1990-luvun laman taustoista löytyy seuraavista lähteistä:

http://www.jormajaakkola.fi.

http://www.vastavalkea.fi

Yli 20 % viiden miljoonan kansasta kärsii päivittäisistä toimeentulovaikeuksista, yli 400.000 ei selviä päivittäisestä elämästä ja vastoinkäymisistä ilman mielialalääkkeitä.

Terveys- ja vanhustenhoito on retuperällä viranomaiskorruption seurauksena. Laittomasti toimivat pankit ja perintäyhtiöt sekä ulosottomiehet rikastuvat perimällä maan köyhimmältä osalta perusteettomia velkoja ilman velkomisperustetta.

Käräjä- ja hovioikeus ns. kumileimaavat poliisin, vero- ja ulosottomiesten velkomisvaatimukset asioita tutkimatta.

Oikeuslaitos kärsii kroonisesta resurssipulasta, kun valtaosa käsiteltävistä asioista on summaarisia velkomistuomioita, joihin yksityinen ei Suomessa saa muutosta.

Katso Velallisten Tuki ry:n puheenjohtaja Liisa Mariaporin oheinen 14.2.2019 esitelmä.

Liisa Mariaporin esitys_2019-02-14

Yrittäjiä käytetään korruptoituneen virkakoneiston polttoaineena. Yritystoiminnassa epäonnistumista seuraa elinkautinen. Investointeja ei tehdä, maan talous näivettyy ja työpaikat häviävät .

Suomen harmaan talouden ja rahanpesun valvomaton linnake sijaitsee velalliselle armottomissa ulosotto, pankki- ja perintäorganisaatioissa.

Valtakunnanvoudinvirasto uutisoi kaikkien aikojen ulosottotuloksesta, kun lukumääräisesti noin 600.000 (siis yli 10 % koko maan väestöstä) on ulosottoviraston asiakas ja samanaikaisesti ulosottomiehet nostavat yli 10.000 euron kuukausipalkkoja kiduttamalla mm. 1990-luvun velkavankeuteen joutuneita.

Köyhyysloukussa on ainakin viidesosa Suomen ruokakunnista, jos lasketaan, että keskimäärin kaksi (2) henkilöä asuu samassa taloudessa ulosottovelallisen kanssa.

Media on korruptoituneen valtaeliitin vallassa, joka toistaa tosiasioiden vastaista mantraa maan talouden kasvusta ja maailman onnellisimmasta kansasta.

Suomen valtamedian nykytilanne muistuttaa Saksan propagandakoneiston toimintaa 1930/40-luvuilla, jolloin Saksassa oli raju työttömyys ja valtaväestön talousahdinko.

Tuolloin Saksan propagandistinen hallinnon kontrolloima valtamedia esitti saksalaisille mielikuvaa ”onnellisista” supersaksalaisista tuhoisin seurauksin.

Samankaltaista valheellista uutisankkaa suomalaisista maailman onnellisimpana kansana esitetään tällä hetkellä Suomessa ja jopa kansainvälisesti. Mittaustuloksiin johtanutta menetelmää ei uutisissa kuitenkaan mainita.

Kyseessä on siten Suomen toimesta tapahtuva kansalaisten harhaanjohtaminen, joka tapahtuu valtaapitävän korruptoituneen valtaeliitin valvonnassa.

Yli viideosalla kansalaisista ei ole varaa edes julkisen terveydenhoidon sairaalamaksuihin.

Erääntyneitä terveydenhoitomaksuja korruptoitunut ja laittomasti toimiva ulosottovirasto ja ulkomaisomisteiset perintäyhtiöt perivät jopa yli 500 %:n vuosikorolla.

Perustuslain noudattamista ei valvo kukaan, kun perustuslakivaliokunta ei tutki kanteluita.

Kukaan ei vastaa mistään, kukaan ei tee mitään.

Oikeuskansleri ja oikeusasiamies ei tutki viranomaisten vakaviakaan menettelyvirheitä. Oikeuslaitoksen kantelumenettely on teatteri, jossa ”ei syytä moitteisiin” -kantelupäätös tehdään etukäteen suojaamaan korruptoitunutta viranomaisjärjestelmää.

Oikeuslaitoksen tilanne on täysin kestämätön, kun korruptoitunut poliisi ei tutki viranomaisten väärinkäytöksiä. Korruptoituneet viranomaiset voivat ryöstää omaisuuksia ilman, että joutuvat vastaamaan lainvastaista menettelyistään kenellekään.

Kansalaisten kantelumahdollisuus Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen on tukittu. Entinen Korkeimman oikeuden presidentti pysäyttää sinne tehdyt Suomen viranomaisiin tai oikeuslaitokseen kohdistuvat valitukset.

Oikeusministerin allekirjoituksella ei enää ole merkitystä. Ex-oikeusministeri julkeaa väittää joutuneensa harhaanjohdetuksi poliittisen oikeusmurhan ja vuosikymmenten kidutuksen kohteeksi joutuneen kansalaisen toimesta allekirjoittaessaan ja hyväksyessään oikeusministerinä Haagin välimiesoikeuteen oikeuttavan suostumuksen.

Suomi on maa, jossa edes oikeusministerin allekirjoituksella ei ole merkitystä, kun korruptoitunut MAAN TAPA tekee silppua oikeutta etsivistä kansalaisista joka tapauksessa.

Kukaan ei vastaa mistään, kukaan ei tee mitään.

Suomessa on rikollisesti toimiva viranomaiskoneisto, joka jatkuvasti suoltaa jälkiverotustavoitteellisesti tosiasioiden vastaisia summaarisia verotarkastuskertomuksia ja ulosottovaatimuksia tulonhankkimistarkoituksessa ja tuhoaa samalla pk-yrityksiä ja yrittäjien perheiden elämiä. Verohallinnon valvontajohtaja ohjaa verotarkastajia ”tulos tai ulos” -periaatteella jälkiverotusesityksiin.

Käräjätuomarina tai kaupunginhallituksen puheenjohtajana vakavia virheitä tehneet virkamiehet palkitaan Suomessa oikeusministeriön johtavilla virka-asemilla.

Oikeuslaitos ”laillistaa” tulospalkkaisten verotarkastajien ja ulosottomiesten mielivaltaiset ratkaisut, jotka usein eivät perustu lakiin, vaan mielipiteisiin, menettelyvirheisiin ja virka-asemien väärinkäytöksiin.

Vääriä talousrikostuomioita ei pureta silloinkaan, kun jopa 14 vuotta aikaisemmin tehdyt mielivaltaiset jälkiverotuspäätökset vahvistetaan lainvoimaisesti täysin virheellisiksi.

Yksityishenkilöllä tai yrittäjällä ei ole tehokkaita oikeussuojakeinoja korruptoitunutta ja asenteellisesti toimivaa virkakoneistoa vastaan.

”VIRANOMAISKORRUPTIO – MAAN TAPA – KUKAAN EI TUTKI TAI PÄÄTÄ MISTÄÄN” on Velallisten Tuki ry:n 30.3.2019 mielenosoituksen pääteema.

Pikainen muutos on välttämätön, sillä talouden tukiranka, maan pk-yrityssektori on henkitoreissaan.

Suomeen tarvittaisiin Norjan mallin mukainen totuuskomissio tai Islannin mallin mukainen oikeuslaitos, kun viranomaiskorruptio rehottaa.

LIIKE NYT -eduskuntaryhmä ja Velallisten Tuki ry järjestivät yhteistyössä 14.2.2019 Ystävänpäivänä Eduskunnan pikkuparlamentin auditoriossa aamupäivätilaisuuden, jossa OTT Janne Juusela, Velallisten Tuki ry:n puheenjohtaja Liisa Mariapori, yrittäjä Jouko Raita, VTT (kansantaloustiede) Pekka Tiainen ja yrittäjä Veli Palokari pitivät esitykset. Paikalla oli puheenvuoroineen kuuden (6) eduskuntaryhmän kansanedustajia. Lopuksi järjestettiin paneelikeskustelu, johon osallistuivat puheenjohtaja Hjallis Harkimo ja emeritusprofessori Matti Virén esitelmöitsijöinä toimineiden Juuselan ja Mariaporin lisäksi.

Tilaisuuden moderaattorina toimi Liike Nyt -eduskuntaryhmän pääsihteeri Mirita Saxberg.

Vastavalkea julkaisi laajan artikkelin 14.2.2019 tilaisuudesta sekä Jouko Raidan toimesta 19.2.2019 oikeusministeri Antti Häkkäselle luovutetusta selvityspyynnöstä, jonka sisältö käy selväksi seuraavasta.

Lue artikkeli

Ajankohtaisessa vaalivideossa korruptoituneen valtaapitävän yläluokan ja valtamedian propagandistinen tila on havainnollistettu hyvin tilanteessa, jossa yli viidesosa kansasta on samanaikaisesti vailla tulevaisuudennäkymiä.
Katso kyseinen vaalivideo Suomen ongelmallisesta tilanteesta tästä linkistä

Velallisten Tuki ry on epäpoliittinen yhdistys, joka ajaa velallisten etua viranomaismielivaltaa vastaan.

Velallisten Tuki ry toteuttaa 30.3.2019 klo 14:00 – 15:00 välisenä aikana poliisiohjauksessa järjestäytyneen mielenosoituskulkueen protestina korruptoituneesta viranomaismielivallasta, johon yksityisillä kansalaisilla ei ole käytössään toimivia oikeussuojakeinoja tällä hetkellä.

Kutsutut asiantuntijat sekä ryöstetyt ja MAAN TAPA -järjestelmän kiduttamat kansalaiset sekä yrittäjät pitävät kriittisiä puheenvuoroja, joissa ”maailman onnellisimman kansan” köyhyyteen ja ahdinkoon ohjanneen läpikorruptoituneen valtaeliitin jopa Perustuslain vastaista toimintaa kritisoidaan mm. 1980/90-luvun velallisiin kohdistuvista yksipuolisista lainsäädäntömuutoksista, verohallinnon ja ulosottoviraston tulosperusteisesta palkkausjärjestelmästä, yksityishenkilön oikeussuojakeinojen puutteesta, poliisin systemaattisesta passiivisuudesta jättää tutkimatta pankkien ja viranomaisten menettelyvirheitä, politisoituneesta oikeuslaitoksesta, jonka seurauksena yksityinen aina häviää valtiota vastaan oikeudenkäynnit, kuntien (mm. Vantaan) jopa törkeistä oikeuslaitoksen harhaanjohtamisista maa-alan pakkolunastusasioissa ja viranomaisten valvontajärjestelmien vakavista puutteista.

Suomessa tehdään vakavia ihmisoikeusrikkomuksia jatkuvasti, mistä kansainväliset tutkimukset ovat todisteena. Silti kotimaassa ja ulkomailla uskotellaan, että Suomi on oikeusvaltio.

MAAN TAPA ON SUURIN ONGELMA, JOSTA PROTESTOIDAAN MIELENOSOITUSKULKUEESSA.

Äänentoistolaitteilla varustettu, liikkuva mielenosoituskulkue liikkuu Kansalaistori – Mannerheimintie – Etelä Esplanadi – Kauppatori – Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eduskuntatalo -reitillä.

Eduskuntatalon edessä 16:10 – 17:30 välisenä aikana jatketaan pääteemana vallitseva viranomaiskorruptio (verohallinto, ulosotto, poliisi, oikeuslaitos) sekä velallisen vakavat oikeusturvaongelmat, kun tehokkaita oikeussuojakeinoja ei ole.

Korruptoitunut MAAN TAPA on muutettava!

Paikalle tulee myös Suomen kiistaton Rock-kuningas Remu.

Tule mukaan tai seuraa mielenosoitusta lauantaina 30.3.2019 klo 14:00 – 17:30

tästä linkistä

Kategoriat: Yleinen